De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

Health - De Groene Detox Week

Het najaar is een goede tijd voor het reinigen van het lichaam. Je versterkt daarmee je afweer tegen ziekte. Een goede voorbereiding op de naderende herfst & winter.

Rinske Frederiks geeft  deze workshop ter voorbereiding op de Groene Week in de Ommuurde Tuin. Je krijgt uitleg over het Ayurvedische dieet en eventuele detox-effecten, je maakt kennis met groene voedingsmiddelen en je leert yoga oefeningen die de afvoer van afvalstoffen bevorderen. Een week na de workshop start de Groene week, waarin we per e-mail contact met elkaar houden om ervaringen uit te wisselen en je kan deelnemen aan een detox yogales. We sluiten de week samen af met een wandelmeditatie. Kosten: 55,- inclusief reader Groen & gezond met recepten en oefeningen, detox yogales en afsluitende wandelmeditatie. Meer informatie en aanmelding op http://soulbay.nl/de-groene-week

 

 

Earlier Event: September 27
Oogstfeest
Later Event: April 18
Retraite Back to Basics