De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

Open dag Biologische Landbouw

Midzomerfeestjes bij de biologische boer. Ook wij doen dit jaar weer mee met rondleidingen om 11, 14 en 16 uur door de tuin die nu vol in bloei staat en de oogst volop aan de gang. Op het terras vind je lekkere smoothies en ijs van fruit uit de tuin, homemade muffins en brownies en landbrood met heksenkaas. Of ga zelf aardbeien en bessen plukken of aardappels rooien voor een echt boerengevoel. www.lekkernaardeboer.nl

Om het extra feestelijk te maken komt Yarl pizza's bakken. Hij maakt samen met de mensen ter plaatse prachtige echt Italiaanse pizza's met kruiden en groenten zo vers uit de tuin en in een paar minuten afgebakken. Lekker als lunch in de tuin of om mee naar huis te nemen. Yarl staat nu dus niet met een schop maar een pizzaschuiver in de tuin!

 

Meditatie op locatie komt 21 juni ook in de tuin 11.30-12.15. Ervaar de rust in de tuin en jezelf terwijl het leven gewoon door gaat. Het maakt je meditatieervaring rijk, diep en tastbaar olv Laura Jonker.

www.zijnvolzin.nl – facebook/meditatieoplocatie

 

 

Earlier Event: May 31
Eco Tuinen Dag - VELT
Later Event: July 31
Bessen snoeien