De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

PlantGoedDag

Zaterdag 16 mei opent Lusthof De Ommuurde Tuin weer haar poort voor de plantgoeddag! Geniet van het prille groen in onze tuin, de lentesmaken en diverse bijzondere groenteplantjes en kruiden. Op deze dag is er lekkers te proeven op ons terras zoals groente- en fruitsmoothies of een heerlijk glas verse muntthee. Liever een kopje koffie met een biologische appel- of worteltaart? Dat kan natuurlijk ook!

Yarl Plantinga bakt pizza’s voor je in zijn houtoven. In onze sfeervolle buitenwinkel vindt je de o.a. de nieuwe oogst groene asperges, rabarber en frisse veldsla. De Ommuurde Tuin is een historische moestuin en staat bekend om het telen van bijzondere groenten. De tuinster Esther Kuiler leidt je rond in de tuin om 11, 14 en 16 uur en vertelt honderduit over haar plantjes en plannetjes! Op deze plantgoeddag is er een uitgebreid assortiment aan bijzondere én gewone planten te koop. Je vindt er o.a. pompoen-en courgetteplanten, paarse spruitjes, eikenbladsla, gele snoeptomaatplantjes, basilicum, hoporegano, groene asperges, aardpeer en rosevalpootaardappel maar ook gewoon peterselie en wintertijm.

Earlier Event: May 3
Groene detox-week
Later Event: May 17
Seizoens Meditatie