De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

Open dagen LEKKER NAAR DE BOER


Midzomerfeestjes bij de biologische boer. Ook wij doen dit jaar weer mee met rondleidingen om 11, 14 en 16 uur door de tuin die nu vol in bloei staat en de oogst volop aan de gang. Op het terras vind je lekkere smoothies en ijs van fruit uit de tuin, homemade taarten, muffins en brownies en landbrood met heksenkaas. Ga zelf aardbeien plukken of knoflook rooien voor een echt boerengevoel. Selecteer het lekkerste aardbeienras en ontdek de verborgen geheimen van de tuin.

We zijn zaterdag en zondag geopend van 10-17. Er zijn proeverijen, rondleidingen en op zaterdag ook een open dag in de BD-imkerij. www.lekkernaardeboer.nl

Zelf aan de slag op het vuur met Atelier de Beleving. Je kunt heerlijke hapjes maken en kopen bij Gidy Gaans die met zijn rookoven en op open vuur allerlei groenten gerechten, vlees en vis bereid.Om het extra feestelijk te maken komt Yarl pizza's bakken. Hij maakt samen met de mensen ter plaatse prachtige echt Italiaanse pizza's met kruiden en groenten zo vers uit de tuin en in een paar minuten afgebakken. Lekker als lunch in de tuin of om mee naar huis te nemen. Yarl staat nu dus niet met een schop maar een pizzaschuiver in de tuin!

Earlier Event: June 7
Workshop Levenskracht (Ont)kiemen
Later Event: June 20
MidzomerNachtDiner