De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

Workshop Levenskracht (Ont)kiemen

Workshop Levenskracht (Ont)kiemen

Begin  juni staat de zon hoog, de nachten zijn kort en het is al vroeg licht. Nog een paar weken, dan is het zomer. Alles in de natuur is nu naar buiten gericht. Veel planten hebben hun maximale grootte bereikt. In de enorme pracht en praal die je in de natuur kunt zien, is een enorme groeikracht of levenskracht voelbaar. In deze workshop combineren we voeding en yoga om deze levenskracht te ervaren, in onszelf en de voeding die we tot ons nemen.

In deze workshop leer je verschillende kiemgroenten kennen, welke (rauw) eetbaar zijn, hoe je zelf bonen kan ontkiemen en welke kiemgroenten je makkelijk zelf kan kweken. 

Minstens zo boeiend is het om te ervaren hoeveel levenskracht er in potentie in jou aanwezig is. In de workshop maak je die levenskracht wakker met behulp van eeuwenoude technieken uit de Kundalini Yoga.

De workshop wordt gehouden op 7 juni van 13 – 17 uur in de Ommuurde Tuin in Renkum. Begeleiding door Gabie Kusters, voedingscoach en Rinske Frederiks, kundalini yoga docent. Kijk voor meer informatie en aanmelding op kundaliniyogawageningen.nl

 

Earlier Event: May 17
Seizoens Meditatie
Later Event: June 20
OPEN DAG BD-IMKERIJ