De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

Oogstfeest

Zaterdag 19 september Oogstfeest

We houden een klein feestje om de overvloedige oogst van dit seizoen te vieren. Honderden pompoenen, kisten met appels, om de kilo's sperziebonen en aardbeien maar niet te vergeten die we dit jaar konden plukken. Goed voor chocolade-pompoentaart, applecrumble, worteltaart en aardbeiensmoothies. Naast een gezellig terras vol verschillende soorten pompoenen van klein tot groot zijn er rondleidingen door Esther om 11, 14 en 16 uur waar je alle vragen over de tuin en tuinieren kwijt kunt. Yarl komt pizza's bakken in zijn houtoven en Annelies Hendriks verzorgt een inloopviltworkshop voor jong en oud. Verder heeft Wim van Grasstek imker spullen te koop zoals natuurbouwkasten en kun je allerlei informatie krijgen over het natuurlijk houden van bijen. Annelies verkoop ook viltmaterialen voor wie deze herfst zelf aan de slag wil. Natuurlijk zijn er allerlei pompoenen te koop en heerlijke borlotti/kievitsbonen.

We zijn open van 10-17:30, er is natuurlijk pompoensoep op het houtvuur


Earlier Event: September 6
SeizoensMeditatie
Later Event: October 18
SeizoensMeditatie