De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Back to All Events

MIDZOMERNACHTFEEST en open dag


Midzomer, lange avondwandelingen, warmte, geuren en kleuren van de zomer. De tuin is open tot middernacht en op het terras vind je haar oogst. Kom proeven van verse salades, frisse zomerse soepen, op het houtvuur klaargemaakte lokale lamsbout en tuinburgers. vogelnestjes en heerlijke zelfgemaakte baksels en de taarten van Julia, ook om mee te nemen.

De tuin is 's avonds verlicht met kaarsen en je kunt lekkere gerechtjes, prachtige doorkijkjes  en inspirerende gedichten vinden om je honger te stillen. Zo nu en dan laat Tom Eriks prachtige klanken horen. De dag om je uit de drukte terug te trekken achter onze muren en te genieten in onze lusthof!

Deze zaterdag is het ook open dag en is de tuin tot 1 uur 's nachts geopend, hele dag en avond worden er geregeld rondleidingen gegeven over de geschiedenis, de groenten en kruidenplanten. Kinderen (en volwassenen) kunnen zelf aardbeien plukken, broodbakken en knoflook rooien.

 

 

 

Earlier Event: June 14
SLOWFOOD MIDZOMERNACHTDINER
Later Event: September 11
MoestuinRomantiek