De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

IMG_1489.JPG

“Een prikkelende belevenis voor alle zintuigen. Zeer deskundige en sfeervolle uitleg in de tuin en de keuken. Veel nieuwtjes over vergeten groenten, een feest van smaak en geuren. Heel geschikt als je in kleine kring iets te vieren hebt, je gaat er allemaal met een heel goed gevoel weg. We hebben er twee keer een feest gevierd, een met 120 personen en een met 18, allebei top, ook als het regent... ”

(www.tripgids.nl, gemiddelde beoordeling: 9.0 van 10)

Groepsarrangementen & lunch of diner

Wanneer u de tuin met een gezelschap wilt bezoeken, dan maken we samen een programma dat past bij uw wensen en de mogelijkheden van de tuin. Ook buitenopeningstijden is een ontvanst te bespreken. In overleg kan de tuin ook een locatie zijn voor uw familieuitje, huwelijk, vergadering, teambuilding of veldschool. Wij kunnen catering op basis van verse producten uit de tuin voor u verzorgen.

U kunt een bezoek aan de tuin  met uw gezelschap extra smakelijk maken met een vooraf besproken
Tuin Lunch (12,- p.p.) of de uitgebreide Lusthof Lunch met soep, quiche, landbrood, salade en kruidenkwark (15,-p.p.). Voor gezelschappen kunnen we ook, bijvoorbeeld na een rondleiding, een warm seizoensbuffet Uit de Tuin (19,-p.p.) aanbieden. Echt feestelijk is het Lusthof Feestmaal (25,-p.p.) waarmee u wordt verwend met het beste van het seizoen.  U betaalt bij een groepsprogramma voor het afhuren van de tuin, 75,- per uur.

Neemt u hiervoor contact met ons op. Voor alle workshops en ontvangsten geld: minimaal 10 (betalende) deelnemers en aanmelding vooraf. Zie voorwaarden.

Handige links

Wilt u in de buurt overnachten? Wil je in de buurt overnachten zijn er een aantal campings en hotels en b&b's in de buurt. Een rustig kampeerterrein met basisvoorzieningen is Quadenoord