De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

winterwerk

De winter is bijna voorbij. Voor ons geen winterslaap ondanks het ontbreken van nieuwe posts... Echte winterrust was er eigenlijk alleen met de kerstvakantie want het weer was mild en dus hebben we gewoon doorgewerkt. We hebben twee dagen per week in de tuin allerlei opruim en voorbereidende klussen gedaan; van het schoonmaken en inpakken van de bessen, het afsteken van de paden die altijd weer een andere plek in de tuin lijken te kiezen tot het zagen van snoeihout op erg koude dagen. Met het vrolijke team van stagiaires en vrijwilligers Toni, Erik, Rose, Joel, Milah, Wim, Judith, Riny en Lambert hebben we een boel werk verzet. Naast koude dagen met knisperend berijpt gras hadden we ook prachtige dagen waarin we in ons trui de laatste groenten konden oogsten. En nu begint de lente... Heerlijk!