De Ommuurde Tuin

De Historische Moestuin van koning Willem III

OPENINGSTIJDEN:

10:00 - 17.30

WOENSDAG & ZATERDAG

1 MEI TOT 1 NOVEMBER

 

 

POSTADRES:

DE OMMUURDE TUIN - ESTHER KUILER

CROCUSSTRAAT 27

6707 BS WAGENINGEN

 

GEGEVENS:

IBAN: NL77INGB0003247552

BTW:  133206038B01

KVK:   62338730

SKAL: 019241

Zondag 17 dec - Midwinterdag

Hartje winter doen we de poort open zodat jullie kunnen genieten van een winterse Ommuurde Tuin. De tuinwinkel is gevuld met wintergroenten zoals o.a. pastinaak, winterpostelein, rammenas, schorseneren, veldsla, boerenkool en spruitjes. Verder hebben we de zomer gevangen in onze heerlijke huisgemaakte jam en gedroogde verveine thee met goudsbloemblaadjes. Er zijn huisgemaakte soepen van groenten uit de tuin in een pot en lekkere stamppotten om mee te nemen. Fijn voor de dagen dat je even geen zin hebt om te koken! Dat hebben wij al voor jullie gedaan! De tuin is geopend van 11u -17u , we hebben soep op het houtvuur, quiche, gluhwein, chai thee en warme stampotten dus kom gezellig lunchen om het houtvuur. Er liggen warme dekentjes klaar! De kinderen kunnen broodjes en kniepertjes bakken boven het vuur. Voor kinderen én volwassenen is er de mogelijkheid om een yuleblok te versieren en te verbranden in het vuur. Een yule blok maken is een oude Midwinter traditie. En natuurlijks dit de tijd om de maretakken in de tuin te gebruiken. 


We zien er naar uit om jullie te zien!
Winters welkom!

IMG_9665.JPG